Direct naar inhoud
STIBEX, hét examenbureau voor administratieve professionals

STIBEX Financieel Ondernemerschap

Wil je als zzp'er aan de slag, een eigen onderneming oprichten of meedenken over hoe jouw werkgever zich verder kan ontwikkelen? Dan is het van belang om kennis te hebben van de basisbeginselen van het ondernemerschap. Je hebt kennis nodig op het gebied van boekhouden, marketing, personeel en organisatie en bedrijfsadministratie. Met het diploma STIBEX Financieel Ondernemerschap op zak ben je in staat hieraan te voldoen!

Voor wie?

Dit examen is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de grondbeginselen van het ondernemerschap.

De diploma's die samen het STIBEX-diploma Financieel Ondernemerschap opleveren zijn:

  • STIBEX Basiskennis Ondernemen
  • STIBEX Basiskennis Boekhouden

De examens boekhouden van STIBEX kenmerken zich door optimale aansluiting bij de praktijk waarvoor is opgeleid.

De voordelen van het STIBEX-diploma Financieel Ondernemerschap

Veelgevraagd diploma
In de financieel-administratieve sector is veel vraag naar goed opgeleide mensen. Met het STIBEX Financieel Ondernemerschap op zak geef je blijk van de nodige kennis op het gebied van onder andere boekhouden, marketing, personeel en organisatie en bedrijfsadministratie.

Kwaliteitsexamens
De examens boekhouden van STIBEX kenmerken zich door optimale aansluiting bij de praktijk waarvoor is opgeleid. De vragen zijn ontwikkeld en getoetst door deskundigen die met beide benen in de financieel-administratieve praktijk staan. De examens bestaan uit meerkeuze- of numerieke vragen die helder en duidelijk zijn geformuleerd (géén 'strikvragen').

Examen doen wanneer jij dat wil!
STIBEX neemt examens af door middel van de zogenaamde 'Flextoets'. Deze manier van toetsen via de computer biedt je veel voordelen. STIBEX werkt samen met meer dan 30 toetscentra in Nederland, zodat je examen kunt afleggen op elk moment dat er een toetsplek beschikbaar is. En dat is meestal dagelijks!

Direct examenuitslag
Na het afleggen van het examen wil je natuurlijk zo snel mogelijk de uitslag weten. Bij STIBEX ontvang je direct na het afleggen van de Flextoets de uitslag van het examen, zodat je weet waar je aan toe bent. Dus nooit meer weken wachten op de examenuitslag!

Gegarandeerd onafhankelijk en objectief
STIBEX is als organisatie niet verbonden aan één of meer opleiders. Om deze onafhankelijkheid te benadrukken heeft STIBEX zich vrijwillig onder toezicht gesteld van de Stichting Examenkamer. Voor meer informatie hierover: klik op de link onderaan deze pagina.

Vrijstellingen
Je ontvangt van ons vrijstelling(en) voor bepaalde examenonderdelen indien je aantoonbaar beschikt over een gelijkwaardig (deel)diploma of -certificaat. Meer informatie over het in aanmerking komen van vrijstelling(en) vind je in de specifieke productinformatie van de verschillende examens voor STIBEX Financieel Ondernemerschap.

Meer weten?
Mocht je meer willen weten over STIBEX Financieel Ondernemerschaps of het afleggen van flextoetsen, neem dan via onderstaande link contact op met onze klantenservice.

STIBEX - Fultonbaan 80 - 3439 NE Nieuwegein - tel. 088 - 7322 000